JAG TESTADE LPG + EN LÄSKIG NATT (TVÅ INLÄGG I ETT)

Oj detta inlägg skulle ha kommit upp för länge sedan men som vanligt har jag 100 bollar i luften samtidigt så några saker faller olyckligtvis mellan fingrarna och glöms bort. I helgen var det Tyngre classic i Solna hallen och nu i veckan har jag hunnit med att träna ett riktigt överkroppspass och en videoshoot med gymshark. Dock var det lite kaos med kläderna dagarna innan, så vi ska göra om den på måndag istället med rätt kläder. Men träningspasset kändes jättebra och jag har träningsvärk lite överallt nu då kroppen inte är van träningen på samma sätt som förut. Jag har till och med lyckats få träningsvärk i latsen trots att jag tränade axlar, men jag tror det kan bero på att jag fokuserade väldigt noga på den excentriska fasen och spände nog latsen för att hålla en stabil form hela vägen och inte falla framåt med armarna.

Men åter till ämnet, jag har testat LPG på en liten och supermysigt salong som heter Forever20. Många tycker att Lpg kan göra lite ont då det är en maskin som “masserar” med ett vakumsug, men jag tyckte det kittlades mest. (Ni såg säkert på mystory’n). Det ger bindvävsmassage på djupet och kan lindra muskel/ledvärk, ta bort celluliter och minska överflödig vätska-fettvävnad. Dock har jag inte så mycket fett att ta av och det lilla jag har vill jag behålla så jag testade två gånger endast för att se vad det var för något. Jag har sett så många av mina vänner göra det så blev nyfiken 😉 Dock tror jag att jag vill testa fler gånger för att se om huden kan få bättre spänstighet och hur min rörlighet blir. Och Amanda som utför behandlingen är så enkel och rolig, vi pratar alltid om spöken när jag kommer dit haha! Och det lustiga var att hon berättade att det ska tydligen spöka i mitt lägenhetshus, och jag har tyvärr uppmärksammat en del innan jag fick veta.. nu blev detta ett väldigt blandat inlägg men det var länge sedan jag skrev och just nu känns det som om jag bara har nuet i min skalle för att hinna med allt 🙂 Jag ska till Finland i morgon och håller på att tvätta/förbereda och gå igenom lite fakturor och skattedeklarationer. Eventet som är i Finland är ungefär samma motsvarighet som Tyngre Classic, fast finskt då. Ska bli superkul! 🙂

För er som vill läsa mer om LPG kan klicka här,

Och bara för att vi ändå pratar spöken så kan jag berätta att inatt drömde jag om andar, ( jag gör ofta det dock) men vaknade dels av att jag var sjukt svettig och av att min bluetooth högtalare lät som ett larm typ med ett återkommande pipljud jag aldrig hört tidigare så jag klev upp och stängde av den och gick och la mig igen. Men när jag skulle somna om så hör jag grannarna ovanför dra massa möbler på ovanvåningen och strax efter hör jag någon gå igenom och stänga glasdörren i vår korridor utanför, så jag tänkte att oj är klockan redan morgon? Men klockan var 03.01 så det tyckte jag var lite konstigt en Onsdag. Och ibland när jag duschar så ramlar det ner saker, min telefon har trillat ner från handfatet två gånger utan orsak och även mindre saker. Och inte nog med det så när man tar hissen så kan man ibland hamna i källarvåningen trots att jag ska uppåt och som inte ens har en egen knapp, hur läskigt är inte det?

Kramhej från en vimsig Denice och ett vimsigt inlägg! <3

IMG_2824 IMG_2832 IMG_2820 IMG_2823

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om “JAG TESTADE LPG + EN LÄSKIG NATT (TVÅ INLÄGG I ETT)”