LÅT INTE SJÄLVKÄNSLAN BEGRÄNSA DIG – DU KAN

Jag uppskattar verkligen när mina följare vågar öppna upp sig för mig när det gäller psykisk ohälsa. Det är väldigt modigt gjort för jag vet så väl att det är otroligt jobbigt att prata om, speciellt att få det på text nedskrivet mitt framför näsan. Tack för att ni delar med er.

De flesta tjejer (och killar för den delen) går i tystnad och döljer sina ätstörningar och skäms över det. En del mår dålig för att de inte har drömkroppen och vågar inte gå på gymmet för att man är rädd för att folk ska titta och andra är rädda för att testa nya övningar för att man ska göra fel. Oavsett så vet jag att alla har känt samma känsla, osäkerhet. Det är där allt börjar. Det är då du antingen tar steget och gör något åt det eller så mår du ännu sämre för att du inte gör något åt det. Låt inte din självkänsla styra vad du är kapabel till, bara för att du inte känner dig bäst eller duktig så behöver inte det betyda att du inte kan. Ditt självförtroende är en helt annan sak och ska inte blandas in med din självkänsla. Du måste TRO på dig själv att du kan göra saker, speciellt när du KÄNNER dig svag och liten. Det är så du växer.

Det lustigaste av allt är att alla är så upptagna med att inte göra fel själv att ingen egentligen kollar på dig, dom tänker precis som du.

IMG_3095g

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

6 tankar om “LÅT INTE SJÄLVKÄNSLAN BEGRÄNSA DIG – DU KAN”