“LÄTT FÖR DIG ATT SÄGA” – SVAR PÅ TAL

För ett par dagar sedan då jag skrev om hur viktigt den mentala biten var och att man inte ska lägga sin värdighet på sitt yttre utan att insidan är betydligt viktigare så fick jag kommentarer i stil med” Lätt för dig att säga som redan har en perfekt kropp”. Jag fick såklart mycket positivt också vilket jag är tacksam över men känner ändå att jag vill svara med ett inlägg. Förhoppningsvis peppar det någon!

För det första, jag är inte perfekt. Jag tycker inte att jag har perfekt kropp även om jag inte är missnöjd med mig själv. Det är verkligen en smaksak, vissa gillar kurvor medans andra gillar muskler eller bara smala tjejer/killar.Vissa tycker säkert att jag har för stora lår eller för små bröst. Egentligen bryr jag mig inte så mycket eftersom jag värdesätter min egna åsikt högre även om det kan påverka självkänslan om man får höra liknande påståenden upprepande gånger.

För det andra så har jag kämpat flera dagar i veckan i 2 års tid med bra kost och träning för att komma dit jag är idag. Jag har planerat vardagarna och alltid försökt göra mitt bästa oavsett. Vissa dagar började jag 12.00 och kom hem 22.30 på mitt andra jobb, men jag klev upp tidigare för att träna, förbereda bilder/videos, mejla, Instagramma och blogga innan jag började för att hinna med. Jag var helt slut när jag kom hem men det var värt varenda liten minut.

För det tredje så betyder inte det att du inte kan få det jag slitit för. Det är upp till dig om du väljer att sitta hemma och kommentera andras foton på sociala medier eller om du agerar själv. Du skapar själv dina möjligheter 🙂

IMG_0101

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 tankar om ““LÄTT FÖR DIG ATT SÄGA” – SVAR PÅ TAL”