MÅR SÅ JÄKLA BRA AV..

Varför tränar du och vad håller dig motiverad? Är en fråga jag får ofta och man kan säkert tycka att det är lite konstigt att jag tar träningen och hälsan så seriöst när jag inte ska tävla eller har något specifikt mål på att gå upp eller ned i vikt.

Men alltså jag gör detta bara för att jag mår så himla bra av det, bara hela livsstilen med att ha sina rutiner och vanor som man vet gör kroppen gott gör att man vill fortsätta. Och bara känslan av att sätta på riktigt bra musik i öronen, ta pwo och gå ner på gymmet och stänga ut omvärlden och bara känna hur smärtan och blodet pumpar i kroppen när man tränar är fantastisk, speciellt då jag haft perioder då jag känt mig extra stressad så har träningen varit min “frigörelse” känns det som. Ibland har det såklart känts jobbigt att ta sig från soffan ner till gymmet men när man väl är där så blir jag lika påmind varje gång på varför jag fortsätter, och varför det är SÅ viktigt att inte ge upp bara för att man har en dålig dag. När man går därifrån så har man ett litet leende trots att man varit i botten innan.

Sen gillar jag när jag överträffar mig själv och pressar psyket lite extra, när jag klarar av mer än vad jag förväntade mig. Den känslan och den boosten man får för “självförtroendet” är grym. Man går ur sin komfortzon och inser att wow jag klarar ju faktiskt detta!

På köpet av allt detta så får man en snygg kropp och vem tackar nej till det?

IMG_1313

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “MÅR SÅ JÄKLA BRA AV..”