MARIA NILAS HÅRPRODUKTER

Jag gjorde en beställning häromdagen på lite hårprodukter. och eftersom jag är en liten hårnörd från det jag gick frisörskolan så är jag lite kräsen på vad jag lägger pengarna på. Jag har tidigare använt Moroccanoils produkter i några år och även REF of Sweden så nu tyckte jag att det var dags att testa Maria Nilas produkter som många är nöjda med.
Alla produkter är gjorda i sverige, sulfatfritt, parabenfritt, vegan och “cruelty free”, alltså inte testade på djur.

Structure schampo: Svårt att förklara men den är både fräsch och söt i doften, kaktus och päron blandat med en fräsch doft av nytvättade kläder. Jag tycker att schampot är enklare att sprida ut i hårbotten jämfört med andra sulfatfria schampon som jag testat, man behöver inte lugga sig själv lika mycket, men man behöver fortfarande mycket vatten för att sprida det enkelt.

Structure Balsam: Detta doftar lite sötare och mildare än schampot, mer åt päron & kaktus hållet. Det är väldigt lätt att fördela i håret och man känner nästan hur det sjunkit in i håret när man ska skölja.

Structure inpackning: Jag jämför denna med Moroccanoils inpackning som jag älskar och denna är precis lika bra. Håret blir glansigt, friskt och mjukt. Jag har testat att sovit med den och låtit den verka i 1 timme, resultatet blir samma. Den enda skillnaden jag upplever är att den känns drygare. För den som inte testat högkvalitativa inpackningar förut kommer tycka att håret inte känns lika överdrivet lent när du sköljer ur det, du kommer känna att det känns betydligt starkare, lenare och mjukare men inte som när du använder en silikonbaserad inpackning och det är positivt eftersom dess egenskaper ska verka djupt in i hårstrået och inte bara bli lent av silikonerna som läggs utanpå av en billigare inpackning.
Doften luktar samma som balsamet och schampot.

Heal Schampo:  Doftar fräscht, inte så sött utan mer tvål.  Det ska hindra inflammationer, lugna och ta bort mjäll från hårbotten och hjälpa håret att växa. Jag har alltid varit torr i hårbotten och jag använder sällan inpackning där eftersom jag tycker att det tynger ner håret så för att få bort det där torra så funkade detta schampot jätte bra. Jag lät det verka en liten stund innan jag sköljde ur det.

Övriga produkter på bilden, påfyllnad: Favorit håroljan från Moroccanoil och en saltvattenspray som jag tycker är bra när man vill ha lite stadga i håret.

(Detta är inte ett sponsrat inlägg)

IMG_6664

IMG_6657

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *