MIN ÅSIKT OM FETTFÖRBRÄNNARE

Är det nödvändigt att ta för att gå ner i vikt och hjälper dom ens?

Jag anser att det inte behövs för du kan gå ner i vikt utan dom lika snabbt ändå. Nu skiljer sig innehållet på varje produkt, men oftast innehåller de vanligaste “naturliga” fettförbrännare koffein, grönt te, örter, specifika aminosyror, vitaminer och mineraler så som krom. Det är precis vad jag stoppar i mig ändå under dagarna via min mat, energidrycker och kosttillskott så jag förstår inte varför man ska slösa mer pengar på något man redan äter?

Annat vore om man inte gjorde det, att man precis börjat att träna och äta hälsosamt. Då kan man må bra av att ta ett tillskott som dels höjer motivationen och sen att en del av fettförbrännarna har en hungerdämpande effekt (funkar inte på mig) som hjälper till att minska kalorierna lite.  Men det är ingen helhetslösning utan det är ett tillfälligt hjälpmedel att komma igång eller att fortsätta kämpa när det går trögt.

Det är ingen myt att kanel, örter, vitaminer och mineraler kan påverka kroppens egna hormoner att öka kroppens metabolism för att förlora fett%. Allt det där finns i kosten redan, och det funkar inte om man samtidigt äter onyttigt/överäter utan att träna, det måste ske med en kombination av bra kost och träning för att fettförbrännaren ska ge effekt. Så om du redan äter bra mat, tränar och ligger på ett kaloriunderskott så får du i dig allt det där ändå, och helt plötsligt har du skapat din egna fettförbrännare genom en hälsosam livsstil.

Nästa inlägg – Lista med mat som är bra för fettförbräningen

IMG_0753f

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 tankar om “MIN ÅSIKT OM FETTFÖRBRÄNNARE”