MIN MARDDRÖMS-MORGON INNAN PLÅTNINGEN

Haha oj oj säger jag bara. Som ni vet så bor jag i norra Sverige vilket innebär att jag flyger när jag ska ner till Stockholm eller andra event nere i söder. Denna gång reste jag från min lilla flygplats i min hemstad som jag aldrig besökt förut, den ligger nästan ute i skogen väldigt avsides några mil från centrum. Iallafall så ställde jag väckaren på 04.15 och hade otroligt svårt att somna eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt så det blev ca 3h sömn. Trött som jag var så kom jag inte upp förrän 04.40 och skulle fara 45 minuter senare, jag hann sminka mig och halvt äta frukost men när jag väl skulle gå så får jag ludd från halsduken i ögat så allt smink + lösögonfransarna blir alldeles täckt av tårar. Så redan där blev jag sen.

När jag väl kommit iväg ca en kvart senare så går allt bra tills jag kommer in på småvägarna och Google Maps visar vägar som är avstängda och omvägar som leder in till igensnöade vägar och militäranläggningar. Jag fick panik eftersom jag är van att på större flygplatser så bör man vara på plats minst en-två timmar innan flygstart så jag ringer till flygplatsen för att få hjälp men allt jag fick var att “Öppettiderna är mellan 06.00- 22.00 helgfria vardagar (klockan var 06.30 på morgonen och flyget gick 07.10 så lite irriterad blev jag).

Iallafall så hittade jag tillslut vägen och hann, men grejen var att jag hade tagit av mig jackan i bilen och när jag kommer fram till Arlanda i Stockholm så inser jag att min legitimation och mitt bankkort är borta och troligtvis kvar i bilen kvar i Norrland! So tur fick jag taxin betald när jag kom fram av Barebells men alltså vilken morgon.. Plåtningen gick över förväntan trots att jag kände mig som en zombie.

IMG_1474

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *