MIN VARDAG OCH MITT JOBB

Fredag och jag är äntligen ledig. Morgonen började med det sämsta och tröttaste bröstpasset någonsin, jag gjorde två övningar sen gick jag hem. Det har aldrig hänt förut att jag “gett upp” men kroppen svarade verkligen inte på nånting och det gjorde mest ont i axlarna så jag valde att gå därifrån och försöka igen i morgon. Dock slutade det med att jag tränade med William på eftermiddagen ändå och det passet kände jag mig betydligt starkare än väntat! Skam den som ger sig.

På senare tid har min vardag varit ganska tidspressad för att hinna med alla mail, allt bloggande/skrivande, fotande, träningen, Instagram innan jobbet, det är viktigt att jag hinner med så mycket som möjligt innan jag börjar kl 15 (ibland 13.00) eftersom jag slutar kl 22.30 och det jag inte hunnit gjort innan jobbet får vänta tills nästa dag, men ibland hinner jag inte ens duscha haha, men det spelar nästan ingen roll när jag ändå måste duscha efter jobbet eftersom det är ganska fysiskt krävande och jag kan gå ca 15-20 000 steg på ett arbetspass beroende på kundflödet.

För er som undrar vad jag jobbar med så är det tyvärr inte frisör som jag är utbildad till. Utan allt började allt med att jag flyttade tillbaka till min hemstad efter att jag gjort slut med mitt ex och precis då så ringer ägaren för Ica och säger att de är i behov av personal (jag hade inte lämnat in cv ) så jag var jätte tacksam, och tackade ja med tanke på hur krångligt det kan vara att få ett jobb. Jag är i dagsläget fastanställd där och har hand om stängningarna i delikatess avdelningen. Jag älskar att jobba med människor och sälja så det funkar bra för mig, men jag har såklart större planer i framtiden 😉

Ikväll har vi varit hos svärföräldrarna och ätit tacos, det är inte så ofta jag kan följa med eftersom jag jobbar varannan fredag så det är alltid lika trevligt.

IMG_4341 IMG_4340

IMG_431911 IMG_4318 IMG_4314

IMG_4310

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 tankar om “MIN VARDAG OCH MITT JOBB”