MINA MATVANOR EN VANLIG DAG

På morgonen kliver jag upp vid 07 sätter mig vid datorn och dricker ett glas vatten och ibland lite kaffe. Jag jobbar någon timme och sedan äter jag frukost ca 1- 3 timmar senare beroende på hur mycket jag har att göra. Oftast är det yoghurt och bär, avocado smoothie-bowl eller gröt. Därefter går jag och tränar, kommer hem och beroende på hur jag känner mig så dricker jag proteinshake, jag tar det alltså inte alltid efter träningspasset utan ibland nöjer jag mig med ett mellanmål efteråt och väntar på lunchen tills senare på eftermiddagen när jag ska gå och jobba. Annars äter jag lunch ett tag efter, kring 12 -13.30, oftast vanlig mat med häften sallad eller proteingröt med kokosolja om jag är lat.

På eftermiddagen blir det oftast ett snacks/ mellanmål, inte för att jag alltid behöver det men oftast så blir jag sugen på något om jag ätit lunch tidigt.
Till middag/lunch äter jag väldigt varierat, oftast kyckling, ägg, nöt eller fisk och alltid färska och rena kolhydratskällor som potatis, bulgur, ris, rotfrukter, wok m.m. Som tillbehör blir det oftast fetaost och någon kall och fräsch sås gjord på yoghurt.

Som kvällsfika blir det nästan alltid 2 äggmackor på finn crisp med en liten kvargburk på sidan om med kanel, eller casein och frysta bär.

Detta är “basic” hur generellt sett mina dagar ser ut, men eftersom jag inte följer något specifikt schema så freestylar jag mycket med kosten just nu Jag tycker att det är roligt att experimentera för att lära sig och skapa nya vanor med nya måltider och annat tänk. Det är så lätt att man hamnar i samma, samma och samma. Till sist blir man less och kroppen får i sig för ensidig näring.

IMG_0280 IMG_1421 IMG_1584 IMG_1962 IMG_1784 IMG_1337

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om “MINA MATVANOR EN VANLIG DAG”