MIRAKEL KUR FÖR HÅRBOTTEN – HJÄLPER HÅRET ATT VÄXA

Jag var lite dum som inte visade alla produkter på en gång, jag menar om man ändå ska beställa när det är – 30% rabatt på hela ordern när du använder koden FALL30. Men jag ska vara helt ärlig, jag har inte hunnit testat alla produkter ännu, förutom solprodukterna och hår oljan/vinägern som är min favoriter sedan innan.

Det ska bli spännande att testa de andra produkterna också, speciellt hår-kosttillskottet. Jag är alltid skeptisk mot såna kosttillskott som ska få håret att växa “fortare” när jag vet att det är mycket genetik och välmående inblandat. Jag kommer att återkomma med resultat om en månad för att se om håret växt mer eller känns annorlunda på något sätt.

Men iallafall, nu svamlar jag iväg.. Det jag ville skriva om idag var håroljan och vinägern som jag tycker SÅ mycket om. I många år har jag haft torr hårbotten som flagnar och det kliar alltid lite när det börjar bli smutsigt vilket jag tycker är drygt eftersom jag inte vill tvätta håret så ofta. Men nu äntligen har jag hittat både schampo och vinägern som lugnar min hårbotten och alla problem är borta, jag har till och med märkt att jag tappar mindre hår.

Schampot är från Maria Nila och är antiinflammatoriskt, innehåller Aloe Vera och vitamin E för att stimulera och rengöra hårrötterna på mest skonsamma sätt, de tar även bort mjäll som hindrar håret att växa. Det är sulfatfritt & paraben fritt och väldigt lätt att löddra ut i håret. Annars kan sulfatfritt schampo vara svårt att löddra och jag som är håröm är det inte speciellt kul.

Vinägern är från Yves Rocher som ni förstår, det är den röda flaskan och den får håret och hårbotten att lukta hallon. Det blir så rent och håret känns så lätt och slitstarkt efter man sköljt ut det, och glansigheten ska vi inte tala om hihi 🙂 Men största anledningen till att jag använder det är för att det verkligen lugnar hårbotten.

Usch vad äcklig bilden är nedanför, otvättat, solblekt och upp-rufsat hår så ni ska se vad jag menar med torr hårbotten. Men resultatet är liite bättre iallafall 😉

IMG_1427

 

IMG_1448

IMG_6546

IMG_6670

IMG_2386

IMG_1639

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “MIRAKEL KUR FÖR HÅRBOTTEN – HJÄLPER HÅRET ATT VÄXA”