MITT I ALLT KAOS FÅR JAG DETTA – VILKEN GLÄDJESPRIDARE

Som ni vet nu så håller jag på att flytta och mitt huvud är kaos, jag har alla stressymptom man kan tänka sig haha. Jag ser ut som en död fisk under ögonen och har minne som en guldfisk, men det är det värt det speciellt när jag får meddelanden och mail som detta nedanför. Det betyder så otroligt mycket för mig, det är sån mäktig känsla att man kan påverka någon annan människa positivt utan att vara medveten om det. Jag är så tacksam över mina följare och läsare, jag har verkligen fått de bästa 🙂 Så du som läser nu, ta åt dig. Jag menar dig också, utan er så skulle jag inte ha den drivkraft och motivation jag har idag. Ni är bäst <3


Hej Denice!
Jag har nu följt dig på Instagram och läst din blogg i cirka 4 månader och wow vilken inspirationskälla du är!

Jag började träna lite smått för ungefär ett halvår sedan, försökte få in det som rutin och sådär. Det kan man säga att jag lyckades med redan då men för en månad sedan började jag ta det hela på mer allvar. Kosten och träningen och det har blivit en sådan stor skillnad!

Jag har många gånger tidigare försökt få träningen till en rutin för egentligen så vill jag ju men aldrig lyckats. Denna gången känner jag verkligen att jag lyckats och är inne på ett mycket bra spår och det vill jag tacka dig för.

Du ger mig så mycket inspiration, din blogg och Instagram innehåller så mycket positivitet och sättet du skriver på får en att vilja lyckas.

Du har lärt mig att även om man haft en dålig dag eller man känner sig nere betyder inte det att träningen kommer gå dåligt. Det har hänt flertalet gånger att jag gått till gymmet med världens sämsta inställning men sedan gått därifrån med ett stort leende på läpparna för att jag klarade den där vikten eller sprang den där milen.

Du har även lärt mig att lyssna på min kropp och att inte bli ledsen eller besviken om jag tar en extra vilodag ibland. Allt detta har gjort att det hela har blivit hållbart för mig.

– För en månad sedan vägde jag 5,8 kg mer och var 10 cm större om midjan och även om du inte har stått precis vid min sida på gymmet har du hjälpt mig hela vägen hit där jag är idag bara genom att inspirera mig med din bilder och texter.

 

Tusen tack Denice, jag hoppas du förstår vilken stjärna du är! “

IMG_9458

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “MITT I ALLT KAOS FÅR JAG DETTA – VILKEN GLÄDJESPRIDARE”