MITT JOBB – VAD GÖR JAG?

Igår när jag var på sjukhuset i 7 timmar så bad jag om era frågor på Instagram och en fråga jag fick fler än en gång var “vad jobbar du med?” Så jag tänkte svara på det. Egentligen är jag utbildad Frisör men har aldrig jobbat med det efter skolan, jag tyckte att det var för lite betalt som lärling och det ville inte binda upp mig till ett yrke bara för att jag hade utbildat mig till det.

Nog om det, ni ville ju veta vad jag gör exakt.
Jag är driver ett aktiebolag och är alltså egenföretagare, jag driver denna blogg, ett Instagram-konto med 550 000 följare, samarbetar med företag och säljer pt-tjänster online. Däremellan så innebär det en hel del olika arbetsuppgifter, till en början var träningen och Instagram bara en hobby och jag trodde ALDRIG att jag skulle kunna leva på detta i framtiden. Jag har inte haft de bästa förutsättningarna här i min lilla stad med varken pengar, PT eller modernt gym men jag har alltid tänkt att “det blir vad du gör det till” och på den vägen har det gått. Allt går bara man har viljan och tålamodet. Det som är lite tokigt nu är att jag har ingen skillnad på helg och vardag. Men samtidigt så älskar jag det, jag kan liksom inte tänka mig en vardag utan detta nu? Jag tycker oftast att det är ganska skönt att skriva av sig och dela med mig av mina tankar och min syn på saker. Jag märker själv hur mycket klarare det blir i mitt huvud när jag får skriva ner mina kunskaper.

Detta är ett heltidsjobb, jag minns inte senast jag hade en helt ledig dag, det är nog snart ett år sedan och mina arbetsdagar är inte ett “7-16 jobb” utan det är från det jag vaknar på morgonen till sista bilden på kvällen, jag vill alltid se till att jag har material att lägga upp både på bloggen och Instagram, och sedan så har jag mina klienter jag skriver scheman åt och coachar under tiden. För mig funkar det jätte bra, jag älskar att kunna göra något effektivt av tiden man lever. Jag sitter hellre och förbereder inlägg, Instagram, gör nya recept, fotar, redigerar bilder eller går igenom mejlen på min fritid än att bara surfa runt på Youtube och kolla på gulliga hundar. Dock finns det dagar då jag känner mig stressad och har svårt att koncentrera mig, som nu när jag håller på att flytta, har ett eget nystartat företag, nya kontrakt/samarbeten med andra företag, nya uppdateringar med nuvarande samarbeten och ska samtidigt hinna göra det jag redan gör då kan det vara riktigt jobbigt att sätta mig ner och fokusera på enbart en sak när jag har tusen andra saker i mina tankar som distraherar mig. Men jag tänker att det är NU jag växer, det ska ju kännas?! Jag älskar detta och denna livsstil, jag känner verkligen hur min drivkraft sätts på prov och ju mer som händer desto mer vill jag lyckas.

Det bästa av allt är att jag känner mig så trygg i mig själv nu, jag vet vem jag är och vem jag står för. Jag vet att jag är godhjärtad, snäll och skulle aldrig såra någon med flit. Vän eller fiende. Så oavsett vad jag hör eller vad folk säger så vet jag att det är en lögn. Den känslan är oslagbar, fördomarna bara rinner av en. Jag har verkligen öppnat upp ögonen på hur olika vi är och hur viktigt det är att inte döma varandra på grund av utseende eller handlingar. Det finns alltid en bakomliggande orsak till varför människor är på ett visst sätt och reagerar starkare på vissa situationer än andra.

Slutsats: Jag jobbar på mitt liv och utvecklar mitt företag ( mig) dagligen.

IMG_8822

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 tankar om “MITT JOBB – VAD GÖR JAG?”