MITT MÅL MED TRÄNINGEN – VAD ÄR ERT?

Hej Denice! Vill bara säga att din blogg är hur bra som helst och du är en sjukt inspirerande och underbar person. Men till min fråga, vad vill du uppnå med träningen? Har du tänkt på att vara med i ex bikini fitness eller tävla i styrkelyft? Eller har du träningen som hobby, för att må bra och för att inspirera andra?
Fortsätt med det du gör, du är helt underbar, puss å kram 🙂

Hej, tack fina du 🙂

Mitt absoluta första mål jag hade när jag började var att få en snyggare kropp, trivas med mig själv och känna att jag gör något meningsfullt för mig själv varje vecka. Efter ett tag när mina resultat kom så blev jag sugen på att tävla, speciellt när jag for på fitnessmässor med nutramino och såg alla tävlande stå på scenen. Men sen när min Instagram exploderade så kände jag bara, nee jag vill göra något större. Jag vill inte bli “känd” som hon som tävlar. Jag vet att hälsa betyder SÅ mycket mer än bara utseendet och jag känner att jag vill förmedla det till andra och hjälpa andra att kämpa med sina mål. Jag är väldigt mån om andra och glömmer oftast bort mig själv haha 🙂 Därför la jag den tanken åt sidan.

Men jag ska inte säga att jag aldrig kommer tävla, för jag tror det är en bra erfarenhet och en utmaning som man kan ha med sig hela livet. Man pressar sig själv ganska hårt psykiskt och jag kan tänka mig att känslan när man står på scenen och har klarat SÅ mycket mer än vad man trodde är helt fantastisk. Men just nu är mitt mål med träningen att bli starkare och utveckla mig både kunskapsmässigt och kroppsmässigt, enbart för att jag mår så bra av det!

Jag skulle jätte gärna vilja veta vad ditt mål är och alla mina läsares mål är? Det är nyttigt att påminna sig själv och faktiskt skriva ned det, så det är inte bara för min skull. Jag är bara nyfiken hihi 😉 Kommentera gärna, ni behöver inte skriva namn o ni inte vill.

IMG_3018hgf

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 tankar om “MITT MÅL MED TRÄNINGEN – VAD ÄR ERT?”