NÄR MOTGÅNG BLIR FRAMGÅNG

Jag känner inget behov att behöva bevisa något. Jag anser att är man verkligen så bra som man framför sig själv så kommer det synas ändå, man behöver inte skryta.

Ju större jag blir inom social media desto mer inser jag vem jag är och vad jag vill. Jag analyserar mycket och tänker mycket på mitt agerande och vad jag vill ta ansvar över. Bara som en liten grej att jag skulle aldrig visa en produkt på mina sidor om jag inte tyckte om den. Jag skulle skämmas. Många tar för givet att människor svävar ovanför molnen och tror att de är bättre än andra så snabbt de nått 50 tusen följare på Instagram, jag har blivit tvärtom trots att det gått så snabbt. På 1,5 år har jag nått över en halv miljon människor som följer mig dagligen, det är för mig helt sjukt eftersom jag inte har någon aning om VAD jag gör annorlunda? Jag lever mitt liv och vill egentligen bara visa det jag tycker är bra och vad jag tycker är dåligt, jag älskar att fota och vara kreativ vid datorn och finner detta som ett perfekt tillfälle att få användning för det jag skapar. 

Andra får adrenalinkickar av att hoppa bungyjump eller vinna på lotteri medans jag känner mig extra levande när jag får träna och hjälpa andra. Känslan som uppstår när man kan påverka någon annans liv positivt är oslagbar. Och känslan som uppstår när jag tränar får mig att känna mig extra levande. Bara som en “liten” grej att man pressar sig själv psykiskt genom smärta och sedan inser att man klarade mycket mer än vad man trodde får mig att känna mig stark både på insidan och utsidan. Jag bara ÄLSKAR det, att göra det jag gör och träna känns lika naturligt som att borsta tänderna varje morgon och kväll. Det får mig att hålla mig motiverad när det känns tungt. Trots att jag lever bokstavligen för detta och älskar det så är vi bara människor. Det finns stunder då det är kaos i huvudet på mig och inte känner att jag har kontroll men istället för att ge upp brukar jag tänka ” Vad kan jag göra annorlunda?”

Jag vet ju hur jag vill att det ska kännas och varför jag gör detta, så istället för att gräva ner sig ännu djupare i gropen så tänker jag att man ska använda den negativa energin och frustration man känner till något POSITIVT. Den frustration du känner är garanterat väldigt energikrävande. Vad skulle hända om du utnyttjade den starka energin till något mer energigivande? Du skulle bli så oerhört kraftfull.

Se det som en chans till att kämpa ännu effektivare, för energin finns ju där redan. Frågan är bara vad du GÖR av den? Du har alltid ett val och det är alltid 100% ditt ansvar att du får det du söker. Du kan inte göra mer än ditt bästa, resten löser sig!

IMG_0137

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 tankar om “NÄR MOTGÅNG BLIR FRAMGÅNG”