NÄR, VAR, HUR, VILKA KOSTTILLSKOTT?

Hej Denice!
Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg på exakt vilka produkter du använder från Nutramino, och när du använder dem (innan/efter träning osv)

Hej!

Jag gör gärna ett inlägg om det, jag använder produkterna dagligen och har gjort det nästan varje dag sen jag började träna. Jag har gjort ett liknande inlägg tidigare men det gör ingenting, det blir perfekt för då kan jag meddela att jag har en rabattkod att dela ut till alla som behöver nytt protein.

Just nu får ni 100 kr rabatt på Nutraminos 1,8 kg whey proteinpulver, så det kostar 299 istället för 399 kr. KOD: Denice1.8 

IMG_1991

FÖRE TRÄNING

Pre workout.
Jag tycker faktiskt att denna är riktigt bra, det sticks lite i läpparna från början men det där är personligt så vissa kan känna av det lite överallt medans andra inte behöver känna nånting. Det bästa är att man inte mår dåligt av den trots att det är hög koffeinhalt, man kraschar inte efteråt som man kan göra lätt annars.

Whey protein, eftersom jag nästan alltid tränar alltid efter frukosten så har det blivit att jag smyger ner ca 20 gram i gröten eller yoghurten, men det är inget måste utan jag gör det mest för att det är gott och blir proteinrikt. Läs mer om det nedanför “efter träning”.

Heat energidryck, när som helst när man behöver energi och är törstig så dricker jag heat. Jag upplever dem smakrikare och rundare i smaken än tex. Celsius. Dessa drycker innehåller många b-vitaminer, grönt te, ingefära, c-vitamin och e- vitamin.

Kreatinet, gör dig starkare och uthålligare. Dock ska man ta det i perioder och göra uppehåll för bäst resultat och bli inte skrämd om du går upp 1-2 kilo för det är enbart vätska som försvinner när du slutar äta det. Kreatinet funkar som så att den omvandlar lagrad energi till rörelseenergi när du tränar och du får ökad prestationsförmåga.

Protein bars. Ibland när jag tränar på på eftermiddagen/innan middag och behöver enkel och snabb energi så brukar jag dricka lite kaffe och äta en proteinbar, och det gör ingenting om den innehåller lite kolhydrater eftersom jag kommer omvandla en del av det sockret till energi när jag tränar strax efter.

EFTER TRÄNING

Whey proteinet äter jag nästan när som helst under dagen egentligen, i mina pannkakor, yoghurten, gröten eller blandat med vatten i shakern. Det som skiljer sig mot andra protein sorter är att pulvret är krämigare och fluffigare. Det yr alltså inte runt och man andas inte in pulvret när man använder det utan det är “fast” i konsistensen. Förutom den lilla saken så är det aspartamfritt, vänligt för veganer och innehåller BCAA, vilket jag värderar högt.

Proteinvatten, 25 gram rent isolat som tas upp direkt av kroppen och smakar som saft. Helt utan socker, laktos eller fett.

Proteinbars, jag tror att Nutramino är mest känt för sina bars, dom smakar verkligen äkta och det är högt proteinhalt i dom. På alla mässor jag varit på så köper folk lådvis med bars för att fylla skåpen hemma. En del innehåller socker och kolhydrater vilket är bra att ha i väskan efter träning om man har långt till nästa måltid och behöver en snabb lösning.

Sockerfria bars. Många jag vet pratar mycket om att “kolhydrater är viktigt efter man tränat” men det är inte livsviktigt. Jag har aldrig prioriterat kolhydraterna efteråt utan det gör jag innan så jag vet att jag har energi att jobba med under passet. Efter träningspasset så är det proteinet jag vill åt och självklart även lite kolhydrater och fett också, men främst proteinet. Ska du gå ner i vikt eller är känslig för socker, välj då den med låg sockerhalt.

IMG_1615 IMG_1624 IMG_1632

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

13 tankar om “NÄR, VAR, HUR, VILKA KOSTTILLSKOTT?”