NIO SVAGHETER

Första: Hålla ordning på mina saker. Jag tycker det är rogivande och roligt att städa men jag är expert på att lägga saker runt omkring mig överallt, speciellt kläder!

Andra:
Stressad person, jag vill ha struktur och hög fart på det jag gör och ingenting ska få bli omständligt eller ta för lång tid. På jobbet är jag väldigt stresstålig men hemma kan det bli en nackdel när det inte finns någon anledning till att ha högt tempo.

Tredje: 
Att småäta, jag måste nästan alltid ha något i munnen. Är det inte tuggummi så är det Läkerol eller en frukt.

Fjärde:
Matematik, jag tycker det är otroligt tråkigt. När jag var yngre så var jag duktig och låg före de flesta men sedan på högstadiet så försvann den motivationen och idag är jag jätte dålig haha!

Femte:
Göra en sak i taget, jag gör oftast 3 olika saker samtidig och äter aldrig frukost sittandes (om jag inte bloggar samtidigt såklart).

Sjätte: 
Jag ger upp om jag inte får göra något 100%. Till exempel så tog det mig flera månader innan jag började blogga seriöst, jag hittade aldrig tiden till att börja för jag vet att det skulle bli tidkrävande och krävas disciplin att hinna, och jag vill inte göra något halvdant.

Sjunde: 
Effektiv tidsoptimist, jag är den personen som kommer alltid precis innan bestämd tid och oftast beror det på att jag tror att jag ska hinna göra massa saker innan, och oftast så hinner jag på gränsen.

Åttonde: Tro det eller ej, men jag är ganska dålig på engelska.

Nionde: Spara pengar. Jag tycker att kvalitet är bättre än kvantitet och betalar hellre några hundra eller tusenlappar extra om jag vet att det är bra.

IMG_8248

IMG_5240[1]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om “NIO SVAGHETER”