OLAPLEX BRA ELLER DÅLIGT?

Idag testade jag olaplex för första gången. Det sägs vara en mer kraftfull inpackning för skadat hår och som ska både ha fått negativ och positiv feedback så jag blev nyfiken och ville testa. En del har fått magiskt hår och andra ännu tovigare. Jag är egentligen utbildad frisör och mitt hår intresse är ganska stort fortfarande även om jag inte arbetar med det. Så jag tänkte det vore kanske roligt att prata om något annat ibland än bara träning!

FÖRE – orent och utan produkterIMG_1847[1]

Så här använde jag olaplex: Sköljde igenom håret med varmt vatten utan schampo eller någon annan produkt sedan handdukstorkade jag det och applicerade nästan halva flaskan i hela mitt hår. Det ska verka minst 10 minuter och man kan även sova med det, men jag gjorde en fläta bara och gick runt med det i ca 2-3h innan jag sköljde ur det. Efter behandlingen ska man schamponera, lägga i en vårdande inpackning och avsluta med balsam (jag använde olja också).

IMG_1850[1]

Dessa är mina favorit produkter som jag anövnder, de doftar underbart och har fina egenskaper.

IMG_1868[1]

EFTER – Jag tycker mig se en liten skillnad faktiskt och det känns lite slitstarkare än innan, speciellt när jag borstade det när det var blött. (Brukar försöka undvika det egentligen eftersom det sliter mycket)

Slutsats: Har ni slitet hår så ge detta en chans, var bara noga med att följa instruktionerna och använda hårinpackning direkt efter.

IMG_1860[1]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 tankar om “OLAPLEX BRA ELLER DÅLIGT?”