SAMMA SCHEMA OLIKA RESULTAT? VARFÖR?

När du köper ett schema av mig eller någon annan så är det inte vi som ska göra ditt jobb, vi hjälper dig att hitta den snabbaste vägen till att nå ditt mål och leder dig framåt när du är påväg bakåt. Men alla steg du tar under denna resa gör du själv, det är ingen annan än du som kan göra det. Annars skulle vi behöva vara med dig varje gång du ska laga mat, åker på gymmet eller ska bort och blir bjuden på fika för att säga åt dig vad du ska göra och inte göra.

Jag läser ofta i mina mail att många tagit hjälp av Pt´s tidigare och inte fått de resultat de önskat men jag tror inte att det är själva schemat som är felet. Oavsett hur dyra träningsscheman eller kostscheman du köper så är det ALLTID ditt ansvar att du ger 110% när du väl är och tränar. För att få resultat krävs det att du skapar hög kvalitet på dina träningspass. Jag kan sälja två identiska scheman till två identiskt lika personer, varav ena är försiktig på gymmet, använder lätta vikter, slutar när det börjar göra ont och vill bara springa därifrån om någon kollar medans den andra personen gör vad som krävs, är inte rädd för lite smärta och struntar i om andra tittar. Den första personen kommer bli missnöjd och den andra personen överlycklig över resultaten. Av samma schema.

Ta ditt ansvar och se till att varje pass du gör ska vara värt den tid du lägger ner. Annars kan du hålla på i flera år utan större resultat. Kom igen nu!

IMG_3367

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

6 tankar om “SAMMA SCHEMA OLIKA RESULTAT? VARFÖR?”