SVAR PÅ TAL – VEM ÄR FAKE EGENTLIGEN?

Jag hade räknat med en del negativa kommentarer och det förstår jag, alla tycker olika och det är helt okej. MEN att klanka ner på mig som person och mina “framgångar” för att jag gör ett ingrepp är väldigt omoget. För mig spelar det ingen roll hur mina vänner ser ut, tjocka, långa, religiösa eller träningsnördar, jag vill må bra kring deras närhet och det är det enda som betyder något. Och att jag som person skulle förändra mitt skrivande, mina tankar och min personlighet för att mina bröst ändrar storlek är extremt ytlig åsikt. Det är för första gången jag får negativ feedback och det känns faktiskt bra att det handlade om brösten från första början, det hade varit värre om jag gjort något/någon illa som var huvudorsaken till påhoppen.

Sen så behöver jag ingen “rimlig” anledning till att vilja göra brösten, jag fick kommentarer som ” låter konstigt att det vore anledningen, det vore bättre om du bara skrev att du ville göra det”. Klart att jag vill göra det och jag valde att skriva det kortfattat för jag kände att jag måste inte be om ursäkt eller söka empati för mitt beslut. Att bröstvårtorna syns så snabbt jag böjer mig ner oavsett sportbh och att jag får skavsår på ryggen är bara några få anledningar till varför jag vill göra det. Däremot är jag väldigt tacksam för alla fina människor som tagit sig tid och stöttat mig, det har hjälpt enormt <3.

Om några av er tycker att jag är fake så har ni garanterat inte följt mig speciellt länge eller läst mina inlägg, ni har tydligen bara sett mina formbilder och videos.  Det är helt okej men jag vill ändå att ni ska veta all tid jag lägger ner bakom allt filmande, bloggande, samarbeten med unika rabattkoder, alla gratistävlingar, all matlagning och nya recept är för eran skull. Detta är detta 24/7 jobb. Jag behöver inte filma mina övningar eller se till att ni får gratisprodukter, men jag vill för jag älskar att göra andra glad. Den känslan är för mig obeskrivlig och driver mig framåt när jag ser hur andra får ny energi och motivation på grund av mina handlingar. I detta fall känner jag inte att det är jag som är fake, men jag skulle samtidigt inte ha mage att skriva att det är (ni) som är fake heller när jag vet hur ont det kan kännas att höra. Jag anser bara att ni har fel uppfattning, öppna ögonen och förstå att det är ingen skillnad att träna för att se snygg ut som det är att göra brösten. Det är samma grundidé.

Vad hade hänt om hälsofördelarna med träning försvann? Folk skulle tro att du var galen som hoppar runt för att bränna kalorier så du ser snyggare ut. Köper du nya kläder så är det också väldigt ytligt, eller om du går till frissan så förändrar du ditt utseende. Det är HELT okej att göra sig fin för att man VILL och du behöver inte empatistöd bara för att du mår dåligt över en sak. Bara för att jag har cancer så betyder det inte att det känns bättre om någon annan har det, du klarar dig. Du behöver inte andras åsikter för att du ska tillåta dig själv att känna dig tillräcklig.

Några tjejer med små bröst har kommenterat till mig och skrivit att de är besvikna att jag förändrar mina bröst eftersom de känt sig mer okej när jag också har det. Men jag kan säga er tjejer att oavsett hur du ser ut, så kommer du alltid att duga. Den dagen du inte duger är då du beter dig olämpligt, då slutar folk att acceptera dig. Men att avgöra ditt värde eller någon annans värde på grund av kropp eller val i livet är riktigt dåligt. Då blir du automatiskt den där personen som du själv är rädd för. Hon som dömer andra på grund av utseende och ger dig snea blickar när du går förbi.

Jag anser att så länge man inte sårar någon så ska man göra vad fasen man vill, det kommer ALLTID att finnas människor som tycker olika så det finns inget svar som är mer rätt eller mer fel. Just do what you want, and do it well!

Tack igen för allt stöd från er tjejer, jag ska snart dit och opereras. Jag håller er uppdaterade så snabbt jag är på benen igen <3

IMG_1507

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

48 tankar om “SVAR PÅ TAL – VEM ÄR FAKE EGENTLIGEN?”