TÄNK OM, TÄNK RÄTT – TIPS FÖR ATT SKAPA EN HÅLLBAR LIVSSTIL

Det tar tid att förändra kroppen och inte minst vanorna. Bara ett exempel på att ” jag ska börja dricka 1 liter mer vatten varje dag” hur ofta kommer man ihåg det? Jag menar, vi är omringade av rent vatten i Sverige som är redo att drickas när som helst och ändå så glömmer man det? Man måste ansträng sig för att komma ihåg och efter en tid kommer det ske ut av sig självt, samma sak med dina nya vanor kring träningslivsstilen. Ibland måste man tänka om och tänka rätt för att hålla sig kvar på banan.

Har du inte tid? Skapa tid.

Är du sugen på något onyttigt? Välj ett bättre alternativ.

Är du omotiverad? Fråga dig själv, VARFÖR är det mer värt att ge upp än att kämpa? Du kommer antagligen inte komma på en enda bra anledning.

Är du osäker? Agera och våga be om hjälp.

Nybörjare? Det har varit en första gång för alla även mig. Det ska inte hindra dig att nå dina mål.

Erfaren men står stilla?
Våga tänk om och be om hjälp från någon annan, små förändringar kan hjälpa mycket. Du har fördelen att du är van livsstilen redan och blir garanterat duktig på tekniken snabbare så det ska inte vara några problem för dig att röra om i grytan.

Inte redo att offra tid just nu? Tiden går, varje vecka du skjuter fram det så tar du ett steg bakåt och inte framåt som du borde. Även om du inte tränar 6 dagar i veckan och håller koll på dina kalorier så kan du faktiskt alltid ta en promenad och välja nyttigare mat. Då tar du iallafall rätt steg i rätt riktning.

Se handlar det inte om att “offra” tid egentligen, innerst inne vill du detta eller hur? Frågan är bara om du är beredd att göra det som krävs.

IMG_0282

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “TÄNK OM, TÄNK RÄTT – TIPS FÖR ATT SKAPA EN HÅLLBAR LIVSSTIL”