VAD HAR HÄNT UNDER TIDEN? + BILDER

Nu är det nästan på datumet ett år sedan jag flyttade till Stockholm och mycket har hänt sedan dess, från att gå till en småstadstjej med dubbla jobb till storstadstjej och eget bolag.

Jag försökte från början hålla uppe bloggen med diverse inlägg men för mig blev det en ganska stor omställning då mina rutiner och arbetssätt förändrades helt så mitt fokus hamnade mest på att hitta en balans i vardagen som gav mig tid till allt jag ville hinna med. Sen är det förståss lätt att hamna i svackor av motivation och det var precis det som hände då när allt annat tog fokus ifrån mig men nu är jag här igen 🙂

2017 Var nog mitt mest händelserika år hittills, och det har vart så roligt!
Jag har snittat ungefär tre resor varje månad i ett helt år
till alltifrån USA två gånger, Norge i massa mängder, kroatien på träningsresa, Dubai, Spanien, Finland, England och tyskland m.m. Där har jag främst jobbat med mina samarbetspartners och fotats och filmats för Gymshark och Barebells men också jobbat på vår kommande App med Bootybuilder och åkt på fitnessmässor med NOCCO/Barebells. Vår senaste resa till New York var främst privat men eftersom jag skapar och arbetar vart än jag är så jobbade jag även på mitt egna där med träningstips, filmade och fotade mycket. Förutom det så har det vart bilresor genom Sverige på både sommarturné långt ner till skåne, gotland och nu i vinter långt upp till Kiruna med Gymmet jag tränar på. Vi har även åkt på några privat då våra familjer bor 50 och 40 mil bort så vi har försökt matcha in det i samband när vi ändå är på vägarna.

Många frågar om jag inte blir stressad av allt farande men jag gillar verkligen känslan att vara påväg någonstans, enda gången jag känner så är när jag haft för mycket att göra dagarna innan men det har alltid löst sig så det är inget jag ser som ett hinder. Jag har lärt mig att prioritera och effektivisera vardagen bättre på köpet! 🙂

I toppen på allt så fick vi även reda på att vi väntar barn denna höst och jag har flyttat två gånger. Ena gången var när jag kom till Stockholm i Februari och nu i vinter till hans lägenhet, dock så har jag bott där sen i sommras fast haft kvar min egna lägenet medans då en flytt inte känts aktuell tidsmässigt på grund av alla resor m.m.  Men nu har vi faktiskt hittat en större lägenhet som vi ska flytta till i Augusti, en 4:a våningen ovanför oss med två toaletter och plats för både bebis och gäster så det ska bli så kul att få flytta till. Kommer nog en hel del inredning och bloggande kring det sedan så i får följa den resan också, den lilla kommer även vara född då så det blir en utmaning. Förhoppningsvis blir det en liten tröttis första veckorna.

Här kommer 1/100 av alla bilder av några av resorna iår, dem är oredigerad men kanske roliga att kika på.

LOS ANGELESSOMMAR TURNÉ – TYLÖSAND


LISEBERG – GÖTEBORG

DUBAISOMMAR TURNÉ – BÅSTAD HAMN

GYMMET TOUR – STOCKHOLM, UPPSALA, KIRUNA OCH LULEÅ

SOMMAR TURNÉ – GOTLAND
 

SPANIEN – BARCELONA
  

NEW YORK

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “VAD HAR HÄNT UNDER TIDEN? + BILDER”