VANILJKASEIN MED PASSIONSFRUKT, VINDRUVOR & HALLON

Som ni märkt äter jag kasein nästa varje dag, antingen till frukost mellanmål eller till kvällsfika. Jag älskar fluffigheten och att man kan använda det till så mycket mer än att dricka det som en shake. Eftersom det är ett långsamt protein så brukar jag smyga ner det i gröten, matbröd, yoghurten, smoothies eller som bas i pannkakorna när jag vill vara mätt extra länge. Igår testade jag att blanda i passionsfrukt och WOW blev nästan dessertliknande så jag gjorde en likadan skål till mellis idag men med vindruvor i också 🙂 supergott!

I morgon ska jag samla alla era frågor kring bröstförstoringen och svara på dem och sen har jag även en lite överraskning till er som jag ordnat i samarbete med Motiva som tack för ert stöd 🙂 Jag kommer att dela ut 6 st gratis konsultationer till valfria kliniker (kostar 500 kr annars). Där får du rådgivning och allt du behöver veta inför DIN behandling  + en toppvinst på 5000 kr i presentkort för att fixa brösten med Motivas implantat.

Jag får så många meddelanden där tjejer mår dåligt över sina bröst och eftersom jag jobbar med sociala medier så kommer jag ofta i kontakt med företag och får möjligheter både för min egen del och även kunna påverka andras möjligheter så därför vill jag ge er detta. Det handlar inte om att jag vill uppmana tjejer att ändra på sina bröst utan detta är till alla kvinnor som mår dåligt över problemen och vill göra en förändring. Jag vill underlätta och hjälpa till helt enkelt 🙂

RECEPT 270 kcal
1,5 dl kasein
1-2 dl vatten
50 g frysta hallon
1 passionsfrukt
50 g vindruvor

Protein: 43 g  Fett: 2 Kolhydrater: 17 g

IMG_2303

IMG_2282

IMG_2287

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 tankar om “VANILJKASEIN MED PASSIONSFRUKT, VINDRUVOR & HALLON”