VÄRLDEN ÄR FULL AV ÅSIKTER – ATT VISA HUD

Detta är en känslig och väldigt åsiktsfull överskrift. Jag hade nog svarat helt annorlunda för 2 år sedan, men jag tycker att jag har växt ifrån det nu och har en annan syn på att få visa hud både offentligt och på internet.

Det är så här att vi är kvinnor med bröst, ben, mage och rumpa. Vi föddes med dom och människan har sett ut såhär i tusentals år. Varför ska vi dölja våra kroppar, vem kom på den idén? Män har aldrig någonsin behövt anpassa sig på det viset. 

Är jag för tjock, är det för mycket push up, sitter trosorna bra? Jag blir så less på hur man “ska” se ut och hur man ska “bete” sig. Jag kan helt ärligt inte se skillnaden på en push-up bikini och en vanlig bh än att det är annat tyg. Man får panik om man står i omklädningsrummet i bh och dörren öppnas men du kan gå ut i simhallen med samma typ av bh i annat tyg utan problem.Vad är skillnaden? I Brasilien går alla kvinnor i olika åldrar i stringbikini på stranden och det är helt normalt, här i Sverige så skulle man bli klassad som halvnaken om man går på fel strand, men egentligen är det en av världens mest sålda trosa?

Jag tycker såklart inte att det är okej att trycka upp rumpan 10 cm från kameran eller dra ner bh:n så bröstvårtorna nästan sticker ut när du ligger i sängen, såna bilder speglar ett annat syfte.

Men oavsett vad du väljer att göra här i livet så kommer det alltid vara någon som tycker annorlunda, så egentligen ska man bara strunta i alla åsikter och göra det man vill så länge man inte sårar någon annan. Och om det är att byta karriär och börja plugga vid 40 års åldern eller om det är att posta en bikinibild på nätet fast du har 10 kg övervikt, so what? Världen är full av åsikter ändå.

IMG_50745t

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “VÄRLDEN ÄR FULL AV ÅSIKTER – ATT VISA HUD”