VILKEN SKA MAN VÄLJA?

Det blir mycket inlägg nu om dessa produkter, men eftersom ni frågar så vill jag hinna svara innan rabatten går ut i morgon 18/9. För eran skull, jag vill inte att ni ska tro att min blogg blivit en reklamsida hihi 🙂 Jag la upp två bilder med fyra olika förpackningar på bilderna, så jag tänkte förklara lite hur dom funkar och vad skillnaden är.

Kan man använda dom i ansiktet? Ja, men dom mindre förpackningarna som jag håller i på bilden är till för ansiktet.

Vad är skillnaden på den ljusa och mörka förpackningen? Den ljusa är en fuktgivande dagkräm som man kan applicera dagligen för att stegvis få en gyllene färg medans den mörka förpackningen har en utslätande effekt på ansiktet och bör inte användas mer än 4 dagar i rad, sedan underhåller man den genom att applicera varannan dag bara. Båda är testade av hudläkare.

Ska man ha kräm eller spray flaskan? Dessa produkter är till för kroppen. Spray flaskan sjunker in i huden på en gång och man kan inte “smeta ut” den medans krämen/kroppsmjölken tar någon minut att sjunka in men är enklare att smeta ut och fördela på kroppen. Dofterna är milda och fräscha.

Jag skulle rekommendera att köpa hela kittet (såklart tänker ni) men nu tänker jag framförallt på ansiktskrämerna. Det är bra att ha en dagkräm som sjunker in riktigt och som man kan använda dagligen och underhålla ansiktet med mellan gångerna man använder den andra utslätande krämen, den tar mycket längre tid att sjunka in och använder man smink ovanpå det väldigt ofta så stängs huden igen. Så jag väljer att ha båda i mitt skåp 🙂

IMG_1656

IMG_1641

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “VILKEN SKA MAN VÄLJA?”