fredag, juni 2, 2023
HomeMat & DryckDrinkreceptDessertlikör med smak av semla. Hit eller fiasko?

Dessertlikör med smak av semla. Hit eller fiasko?

Semmelhysterin växer sig starkare med varje år och man undrar ju inför varje år om de ska lyckas komma med något nytt? Året 2018 är verkligen inget undantag och förutom den super-hypade nachosemlan är årets nyhet; Likör med smak av semla!

Iden till den drickbara semlan kom till när Helen Johansson på Brunkebergs bageri provade att mixa en semla. Resultatet var succé och i år har idén blivit verklighet. Dessertlikör med smak av semla går att köpa på systemet för 189 kronor och tillverkas av leverantören Arcus Sweden.

Visst låter det konstigt? Men redaktionen på Inspoguide är eniga, dessertlikör med smak av semla är en riktig hit. Inget man kan dricka i mängder men ett litet madeiraglas till fettisdagen känns helt rätt.

Leverantör: Arcus Sweden AB
Artikelnummer: 82545
Alkoholhalt: 17 %
Pris: 189 kronor
Volym: 700 ml

Se även 10 Bästa semlorna i StockholmNachosemlan? Årets hetaste cafétrend.

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. […] Vete-katten – Kungsgatan 55 Finns det något mysigare café i Stockholm än Vete-katten? Njae, jag tror faktiskt inte det. Semlorna här är bakade med kärlek. Något som jag även tycker om med Vete-katten är att de har fullständiga rättigheter, dvs du kan ta dig en liten jävel tillsammans med semlan. Testa. Du kommer att gilla det. På tal om sprit och semlor, nytt får i år även semmellikör. Läs mer om det här. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular