Otrohet i Uppsalas uteliv

Uppsala är en relativt liten stad, i alla fall när det kommer till nöjeslivet. Man känner till de flesta som brukar hänga ute och det är väl för det mesta trevligt. Man vet liksom lite om alla, eller i mitt fall, mycket, eftersom att jag har varit ute en del.

Det som gör mig upprörd och konfunderad är hur ni tjejer tänker när ni skriver till mig och vill ligga? Ja, givetvis syftar jag på er som är i ett förhållande med någon. Det är för mig helt obegripligt. Och inte är ni speciellt ”hemliga” heller? Ni skriver antingen DM på Facebook eller Instagram – till en storbloggare som mig som inriktar sig på staden Uppsala och dess nöjesliv. Smart – not!

Nu tycker jag ju så klart att det ALDRIG är okej att vänstra, men att skriva till en bloggare i hopp om att få ligga, när man redan är i ett förhållande, känns ej speciellt genomtänkt. Nu har ni tur, att jag är en snubbe som inte bryr sig om andras förhållanden samt inte har behovet av att hänga ut någon, även om jag har varit lockad att göra det. För tyvärr har det varit så att jag känner vissa av pojkvännerna till dessa tjejer. I klarspråk: Vänners vänner och bekanta.

Jag har aldrig hängt ut någon vid namn och kommer nog aldrig att göra det, men tänk efter vad ni håller på med. Blir äcklad av det här beteendet. Skäms!

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.