Topp 10 snyggaste tjejerna i Uppsala – 2:a plats

Den här tjejen är vad vi kallar ’den vassaste kniven i lådan’. Och hon är nog en av Sveriges mest framstående och kända kvinnor just nu. Välförtjänt? Definitivt!

Hon är en grym ledare som verkar trivas något enormt med sin uppgift. Det är med glädje som jag följer henne och hennes parti, mot framtiden – för en bättre vård. Styrka, engagemang, mod, passion men samtidigt en helt vanlig människa med glimten i ögat och som även sjunger och bjuder på show emellanåt. Och jodå, Inte fan har hon utseendet emot sig. Hon är definitivt en av Uppsalas ( och Sveriges ) snyggaste och mest attraktiva kvinnor.

Snygg. Charmig. Smart. Skarp.

 

2:a plats – Ebba Busch Thor

 

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *