Öregrundare

Lördag, pojkar & flickor! Jag har precis stekt på ett par ’Öregrundare’ ( grillkorv ) till frukost. Yes, till frukost. Jag gillar mat direkt på morgonkvisten. Fil och flingor och rostad bröd – ja, nja, nej. Alla är vi olika och visst fan är det härligt? Jaharå!

I dag väntar jobb på Birger Jarl & Saluhallen och det väntas bli en lång kväll. Och bra! Och viktig! Och rolig! På Birger jarl anordnas det nämligen en cancergala som kommer att pågå mellan 19-23.  Och klubben Saluhallen kommer att bli lika bra ( och GALEN )  – som vanligt!

Jag får väl redan nu be om ursäkt till morgondagens fiskekompis Mikael. Vi ska nämligen fiska hela dagen i morgon och det lär inte bli mycket sömn i natt. Däremot kommer jag inte lukta gammal A-lagare i käften eftersom jag INTE kommer att dricka i kväll. Alltid något. Trött är man ju mer eller mindre hela tiden, när man lever med diabetes. Tur att man har ett fördelaktigt utseende.

Nu ökar vi!

 

 

 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.