Ta inte livet för givet.

Ta inte livet för givet och njut så länge ni är friska. Jag hade betalat en ganska bra peng för att få vara frisk och alltid få vakna upp pigg och kry varje morgon. Jag har ingen aning om hur det känns att må 100 % bra så det vore ju kul att få uppleva det igen. Detta blir mitt 16:e år om diabetiker. Kanonkul, jippi, ja, jaharå. 

———————————————————-

Don’t take life for granted and enjoy each and everyday that you are healthy. I would pay good money to be healthy and wake up feeling good and alert each morning. I can’t even remember the last time that I felt 100%, where my body is at its best, so it would be fun to experience it again. This will be my 16th year with diabetes. So fun, yippi. 

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.