16 år med diabetes

Låt oss fira. Fira att jag och min diabetes har varit tillsammans i 16 år. Jajamän, i dag för 16 år sedan fick jag min diagnos och givetvis är det blandade känslor. Min diabetes har format mig som person, att säga annat vore att ljuga.

Förutom att kroppen känns en aning skör i bland så mår jag faktiskt ganska bra. Eller vad fan, i dag mår jag riktigt bra. Jag är glad, lycklig och ser ljust på framtiden. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till nära och kära samt till er som följer mina sociala medier, ni ger mig verkligen energi och det gör mig så jäkla glad och peppad! Ensam är INTE stark – för utan familj och vänner är man ingenting.

Köp din diabeteströja – HÄR

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *