Alla hjärtans dag

God kväll!

Vem vill du uppvakta på Alla hjärtans dag? Alltid finns det någon oavsett om du är i ett förhållande eller singel, t.ex. mamma/pappa, syster/bror eller kanske mormor/morfar. Som sagt, det finns alltid någon i ens liv som betyder någonting extra som förtjänar kärlek och omtanke. Jag tycker om alla hjärtans dag, det är fint att det finns en dag där man väljer att visa lite extra kärlek – inte sant? Kärlekens födelsedag!

I söndags var jag på fest-och bröllopsmässa på Hotel Villa Anna, så fin mässa att jag faktiskt blev sugen på att gifta mig någon gång i livet. Det var mycket som föll mig i smaken men framförallt förälskade jag mig i ‘Blomsterrummet‘ blommor och dekoration. Jag tänkte därför tipsa er om just Blomsterrummet nu så här inför alla hjärtans dag, tycker verkligen de gör ett bra och fint jobb.

Sprid kärlek!

Butiken ligger på Kungsängsgatan 13 i Uppsala.
www.blomsterrummet.nu

Kärlek, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *