Morgonvärden

God morgon!

Häromdagen hörde jag att blodsockret kan påverkas av mardrömmar, vilket låter lite weird? Men jag tror bestämt att det stämmer eftersom jag var och varannan natt drömmer mardrömmar. Och visst syns det på kurvan, jodå. Från 7 till 19 i blodsocker inom loppet av två timmar vilket egentligen är helt orimligt? Jag menar, jag äter ju inte semlor i sömnen. Oavsett vad så är det jobbigt och absolut den sämsta möjliga starten på dagen.

Nå väl, det är väl bara att börja korrigera och sedan bege sig till Stockholm, där ett möte väntar angående coaching för ungdomar med diabetes. Jag är taggad!

Bästa hälsningar, Diabetesmanne.

En kommentar

  • Anette

    Är väl inte så knepigt. Stress höjer ditt blodsocker och drömmer man mardrömmar så kan man ju tom svettas i sömnen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *