En 5-åring med en Ipad i handen – inte värdigt

God lunch, eller något.

I går somnade jag 22.45 med telefonen i handen och vaknade 07.30 med att den låg i ansiktet på mig. Jag måste verkligen bli bättre på att koppla bort sociala medier. På sistone har jag mer och mer velat börja umgås som när man var barn. Då ringde man varandra från hemtelefonen och bestämde träff, för att sedan umgås fysiskt med varandra och inte genom Snapchat. Det var fina tider och jag tycker det är sorgligt när jag ser en 5-åring med en Ipad i handen. Visst, tiderna förändras men det är inte värdigt att ge sitt barn en Ipad i så tidig ålder. Låt de springa runt och leka, bygga kojor i skogen, idrotta, fiska eller vad hen nu tycker om att göra.

Gårdagen var väl inte direkt någon höjdare, på något vis. Jag hade inte ett värde under 19 trots höga doser av insulin och ett flertal promenader. Ingenting hjälpte och jag var nära att åka till sjukhuset. Man ska inte skämmas över att ta hjälp, det är mänskligt även om det tar emot en gnutta. Man vill liksom klara sig själv när man är 28 år gammal.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *