Long time no see

Ja, vad är det man brukar säga? Long time no see, och det ber jag givetvis om ursäkt för även om jag i grund och botten driver den här bloggen för min egen skull. Samtidigt känner jag dock ett visst ansvar att leverera bra och läsvärda inlägg, till er. Ni är många som följer mig och det är jag så tacksam för.

Mycket har hänt i mitt liv på sistone och jag har haft svårt att sätta ord på mina känslor. Samt haft svårt att behålla fokus, för när man är mitt uppe i något som har sårat en är det för mig helt omöjligt att skriva om det. Jag vill, men det går inte. Det tar tid. Men tro mig, jag sitter inne på väldigt personliga historier som jag förr eller senare kommer att dela med mig av här på bloggen. Ni lär bli chockade och förvirrade, precis som jag blev. Karma is a bitch, just saying.

Vi hörs! Ha det bra så länge.

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *