Topp 10 snyggaste killarna i Uppsala – Första plats

Den här mannen ( lejonet!!! ) spelar i en helt egen liga, och det tror jag de flesta håller med om? Om du vill hitta något fel på honom, då får du nog leta ett tag. Han har skägget, håret, ögonen, blicken, attityden. Något som är lite extra anmärkningsbart är att han är ödmjuk också vilket inte alltid är så vanligt om man är lika snygg som Henke Lundqvist, främst inte om man är en nattklubbskille som får mycket uppmärksamhet av söta flickor. En annan hade ju gått runt på stan varje dag och visat upp sig, men det kanske bara är jag? Kanske, haha. Skämt å sido. Jag diggar den här mannen och har alltid gjort det. Han är en fin kille med glimten i ögat samt målmedveten och alltid hungrig på livet.

Uppsalas snyggaste man – Matej Mrvelj

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *