’Vi ses på Doggen’.

Det finns många ställen jag gillar i Uppsala, men jag har mitt favoritställe och det är Dog Bar. Jag har varit med från början och sett hur stället har utvecklats dag efter dag, månad efter månad. Det är få ställen som har så mycket karaktär som Dog Bar och om det är något de har lyckats extra bra med så är det mixen av människor. Det är en otrolig blandning vilket bara innebär en sak: Att alla känner sig välkomna, på Dog Bar får och kan man vara sig själv, oavsett om du arbetar som mäklare eller städare. Här umgås man tillsammans och dålig stämning existerar inte. Har du ingen dryckeskamrat för dagen, då hittar du någon i baren.

Jag hänger på Dog Bar fyra till fem gånger i veckan och har gjort det sedan? Jag vet inte hur länge, och jag har aldrig varit med om att någon har bråkat eller spridit dålig stämning. Fantastiskt, inte sant? Det tycker jag att vi firar med en HOF och Branca Menta! Vi ses på Doggen, skål!

Bästa hälsningar, Diabetesmannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *