Vänner & Espresso martini

Det här är en fin person, på riktigt. Genuin, snäll, bryr sig om andra samt visar uppskattning och förmedlar vad faktiskt vänskap är och innebär. Jag är tacksam, tacksam över att ha en sådan person i mitt liv, att kunna luta sig tillbaka och faktiskt ha någon som bryr sig om en och tycker om mig för den jag är.

Man kan omöjligt tycka om alla här i världen, men att ge alla en ärlig chans har alltid varit mitt livsmotto och så länge man är GENUIN, oavsett om jag tycker om personen eller inte, så har hen vunnit min respekt. Jag älskar personer som vågar vara sig själva till 110%. Alla är vi olika men förtjänar respekt för den människa vi är, oavsett smal, tjock, städare, advokat, diabetiker. Ja, ni förstår vad jag menar?

Desto mer “skit” jag har hört om en person, desto mer intresserad blir jag. “Varför har den här personen ett bra/dåligt rykte”?Varför är hen framgångsrik”? “Varför säger hen si och så”? Ja, det uppstår många frågor kring en sådan person, och jag vill veta allt om hen oavsett om jag gillar personen eller inte.

//Diabetesmannen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *