Nya diabetes t-shirts och tröjor

Gooooooood morning, kompisar! Det börjar äntligen att hända lite saker på den kreativa fronten. Inom en snar framtid kommer jag, tillsammans med en tjej ( också diabetiker ) som heter Malin att lansera kläder ( framförallt t-shirts och tröjor ) i ren diabetes-anda samt med en gnutta fashion. Estetiskt, rått, sexigt och konstnärligt. Vi håller just nu på att finslipa på motiven och tro mig, detta kommer att bli så bra och jag är verkligen spänd, förväntansfull ( och nervös ) över vad ni kommer att tycka. Malin är GRYM, just saying!

Håller er uppdaterade. Ha en fin fredag!

Det här året har varit full av SHIT, så jag är äntligen glad över att vara glad igen. Nu ökar vi1

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *