Veteran i sammanhanget

Jag är en veteran i sammanhanget. 2009 startade jag min blogg. Och jag har alltid bloggat under namnet ´diabetesmannen`. Diabetesmannen.blogg.se var min första adress. Sedan blev jag värvad till nyheter24, därefter improveme och sedan finest. Och nu; inspoguide! Om jag inte minns helt fel så har jag skrivit runt 8000 blogginlägg sedan jag började. Helt galet! Tyvärr har många inlägg gått förlorade på grund av att någon klantig tekniker på min föregående portal inte säkerhetskopierade allt mitt material. Jag har varit väldigt bitter över det, både personligen och för att jag vet att många av mina läsare använder min blogg som ett slags uppslagsverk. Diabetesmässigt.

Jag är väl medveten om att det här med att blogga inte är lika stort längre. Youtube har mer eller mindre tagit över helt. Rörligt material är svinkul och jag har många gånger tänkt tanken, att starta en kanal. Eller ja, i och för sig så har jag en kanal som heter ‘diabetesmannen’, men som har varit inaktiv under många år. Tror jag startade den 2010, typ. Men med åren har jag inte riktigt tyckt om att stå i centrum vilket så klart är dubbelmoral från min sida eftersom jag under 10 års tid har spelat huvudrollen på min blogg. Jag både gillar och ogillar min känslosamma utveckling. Det positiva är att jag uppskattar små saker och bryr mig mer om mina medmänniskor. Och det negativa är känslan av att inte räcka till. Inget jag gör eller skriver håller måttet, enlig mig själv. När jag var mellan 20-25 var allt guld och gröna skogar och jag brydde mig inte ett skvatt om vad andra tyckte och tänkte om mig, utan jag körde bara på och kanske var det just det som gjorde att jag drev en av Sveriges största bloggar under 2014-2015, kanske? För det är lite så det fungerar i den här hjärtlösa branschen ( haha ), att man inte ska låta sig provoceras och bli kränkt, för då blir man inte långvarig. Man ska bara köra på och sedan skita i resten, det är lite så det är. Och dit vill jag hitta tillbaka.

Ha en fantastisk lördag!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *