“Sköt ditt jävla blodsocker”

Simon Hermansson. Lägg namnet på minnet, och börja följ honom på Instagram.

Beat diabetes foundation länkade en intervju tidigare i dag där rubriken var “sköt ditt jävla blodsocker”, och då blir jag JU nyfiken. Jag gillar ju när man “trycker till” lite och pratar klarspråk. Att hymla med sanningen är trams.

10 minuter efter att jag läst intervjun fann jag en ny kompis. Och genast började vi “trakassera” ( haha ) varandra i DM. “Hur är det med testosteronet, mannen”?, frågar Simon. Och sedan fortsatte det pratas om alkohol, sexliv och andra känsliga ämnen i samband med diabetes. Och det är så jäkla befriande, att kunna prata öppet, på ett naturligt sätt, med en annan diabetiker. För honom och mig är det liksom inga problem, för vi skäms inte och skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker. Men, det finns andra diabetiker därute som har stora problem med att öppna upp sig om sin diabetes och det måste vi ändra på. Nu!

Fördelaktigt utseende, också.

Läs intervjun med Simon HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *