söndag, september 24, 2023
HomeResor & NöjeResa & HotellDowntown Camper by Scandic | Spa i Stockholm | The Nest

Downtown Camper by Scandic | Spa i Stockholm | The Nest

Downtown Camper är förmodligen ditt bästa alternativ vare sig du är på besök i Stockholm eller bara vill ha en skön get-away. Läs vidare om du vill veta vad du kan förvänta dig av Scandics nya storsatsning:

“Prisklassen på  Downtown Camper är standard men känslan premium”

Downtown Camper är ett oerhört prisvärt hotell. Ett hett tips är deras söndagserbjudande där du får övernattning, en grym frukostbuffe och tillgång till deras roof-top-spa för bara 1390 kronor. Spa-anläggningen går dessutom att besöka även om du inte bor över på hotellet.

Rummen är rymliga och man känner verkligen att de öppnade för mindre än ett år sedan då allting är superfräscht. Som man hör på namnet är det vildmarksstil på hela hotellet och Scandic har verkligen gått all in på mysfaktorn. Tänk campingsemester fast utan myggor, fukt och att behöva oroa sig över att det finns en yxmördare i skogen (eller det kanske bara är jag som oroar mig över sånt?). 

Downtown Camper

Downtown Camper

Downtown Camper

“Ett glas cava i Downtown Campers roof-top-pool känns som det enda värdiga avslutet på en arbetsvecka”

Jag tycker att det absolut bästa sättet att hitta inspiration är att blicka ut över öppna vidder. Håller du med mig så kommer Downtown Camper verkligen inte att göra dig besviken. Om du inte känner för att bada så har de en även en utmärkt roof-top restaurang. Blev för övrigt glatt överraskad av ett hotell som för en gångs skull hade ett ordentligt gym, oftast får man ju nöja sig med en fem-kilos-hantel och ett gummiband men här fick jag ett riktigt bra pass och det kändes som man fick energi av utsikten.

Downtown Camper

Downtown Camper

Downtown Camper

Downtown Camper

“Downtown Camper är Stockholms mest centralt belägna hotell som ligger på en lugn plats”

Detta låter väl ändå som en motsägelse? När jag är på affärsresa eller semester vill jag alltid befinna mig i stadens nav. Detta kan dock ske på bekostnad av min goda natts sömn då jag alltid lyckas boka hotell bredvid någon klubb som spelar hög musik till tidig morgon. På Downtown Camper slapp jag det här dilemmat. Downtown Camper ligger ett stenkast från Sergels Torg och med stenkast menar jag inte en olympisk diskuskastning, utan ungefär så långt som jag skulle kunna kasta en vanlig 150 grams sten. Vanligtvis förknippar jag plattan med stress och folkkaos men till min positiva överraskning ligger Downtown Camper helt avskilt från detta. Hotellrummet var dessutom oerhört ljudisolerat och jag sov nio timmar, åt våfflor till frukost och kunde dessutom låna en longboard för att ta mig till mina möten dagen efter. Perfect weekend!  

Downtown Camper by Scandic Stockholm, Brunkebergstorg 7-9 och Drottningsgatan 28 – 111 51 Stockholm

På Semester i Stockholm? Inspoguide tipsar om fem sumltronställen som är värda ett besök. Du kanske letar kulinariska upplevelser? Vi har koll på de bästa restaurangerna vare sig du är på Södermalm eller Östermalm.

Downtown Camper

Downtown Camper

Downtown Camper

Läs vidare!

Smart förvaring | Inspoguides førvaringstips
Viktigt att tänka på när du ska starta en blogg

Så ser du om någon stalkar dig på Facebook.

Vart äter du Hotellfrukost i Stockholm?
Tusen Trädgårdar | Allt du behöver veta
Inspoguides stora Frukostguide
Hårtrender 2018
Badrumstrender 2018
Amanda Franzens modetips
Amanda Franzens modetips
RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular