fredag, mars 24, 2023
HomeSkönhetEcooking produkter | Peeling Mask och andra favoriter

Ecooking produkter | Peeling Mask och andra favoriter

Ecooking produkter | Peeling Mask och andra favoriter

Inlägget innehåller annons-länkar från Lyko.com

Det danska varumärket Ecooking har gjort stor succé i Sverige med sina 100% ekologiska och naturliga produkter, särskilt Ecooking peeling mask. Hudvårdsserien lanserades 2015 och produkterna skapas med omsorg för både människa och miljö. Förutom att de är ekologiska så är de även 100% parabenfria, 100% veganska (förutom i multi balm och läppbalsam som innehåller naturligt bivax) och förpackningarna är återvinningsbara. 

Jag tycker att förpackningarna känns väldigt lyxiga och minimalistiska, de passar i varje badrumsskåp och kan gärna få stå framme. Vi har kikat närmre på några av Ecookings storsäljare och har hittat några favoriter som vi vill tipsa om. Är du intresserad av att läsa mer och testa produkterna så använder vi oss av affiliate-länkar in till lyko i denna artikel.

Här hittar du alla produkter från Ecooking på Lyko >>

Ecooking Peeling Mask

Ecooking peeling mask innehåller växtextrakter och E-vitamin som hjälper til att motverka fina linjer och rynkor. Masken kan användas en gång i veckan för att peela bort gammal hud och lämna en mjuk och len hud med mycket glow! Innehåller aktiva syror som mjölksyra och AHA-syra.

Inspoguide tycker: Ett tips är att använda masken på kvällen då du kan bli lite röd och huden kan pirra och sticka. Man känner verkligen att den här masken ger ett resultat men använd den inte för länge, börja med 2-3 minuter för att se hur din hud reagerar och trappa sedan upp för att använda den upp till 4-6 minuter och sedan 10-12 minuter när du har vant din hud. En ansiktsmask som håller vad den lovar.

Läs mer och köp Ecooking peeling mask >>


ecooking peeling mask

Ecooking Firming Serum i kapslar

En lyxig glasburk med serum som innehåller hexapeptide, som är ett naturligt alternativ till botox som ger god effekt vid kontinuerlig användning. Serumet stramar upp huden och rynkor blir mindre synliga efter 60 dagars användning både morgon och kväll.

Inspoguide tycker: Jag har testat detta serum och huden blir helt otroligt mjuk och len redan vid första användning. En storfavorit i badrumsskåpet!
 
Ecooking firming serum

Ecooking anti-redness cream

En ansiktskräm som hjälper till att motverka rödhet och hudirritation. Passar alla men särskilt dig som har känslig hud och akne benägen hy då den innehåller kamomill och har en anti inflammatorisk effekt. 

Inspoguide tycker: Återfuktar huden och man känner att den ger huden en skyddande hinna och jämnar ut hudytan. Känns skön på huden.

Läs mer och köp Ecooking anti-redness cream >>

Ecooking anti-redness cream

Ecooking Multi balm

Multi balm som kan användas till torra hudpartier på hela kroppen. Exempelvis torra områden i ansiktet, på hälar, armbågen, nagelband, händer eller på spruckna läppar. Innehåller ekologiskt sheasmör, tistelolja och vitamin E för att hjälpa till att återfukta väldigt torr hud.

Inspoguide tycker: Funkar jättebra på torra hudpartier på hela kroppen, en riktigt bra multiprodukt som räcker länge och som passar perfekt nu vintertid i kalla väderförhållanden för att slippa bli torr. Prisvärd och snygg förpackning.
 

Ecooking multi balm

Du kanske också gillar:

Physicians Formula Sverige | Bronzer Butter och höstnyheter

Snygga läppar med Inika Organic

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular