Sveriges bästa injektionsbehandlare, om min väg dit

Snart så lämnar jag den postoperativa vårdavdelningen, lägger scrubsen på hyllan och säger hej då till sjukhuset h
🙂 🙂

Så nu är det snart sista steget i min utbildningsprocess till att bli Sveriges bästa injektionsbehandlare. En lägre nivå tänker jag inte satsa på! Och med kunniga kollegor, bra produkter och ett växande företag känns det som om alla förutsättningar finns att bli just det, Sveriges Bästa Injektionsbehandlare.

Under torsdagen ska jag förbi kliniken på strandvägen. Och hoppas att kunna lära mig allt det som behövs för att hantera journal- och kassasystem med mera. Och sen till helgen är det sista utbildningen, sedan är jag ready to go! Hoppas att det finns tid över ska jag smyga över till den nya klinkien som ännu är under uppbyggnad och spana lite. Ni har väl inte missat att det är i http://www.moodstockholm.se ni kommer hitta med sedan? Kanske dyker det upp någon bild här på hur det ser ut bakom kulisserna… håll utkik!

Jag spricker av förväntan, och ni kan inte förstå hur sjuk den nya klinkien kommer bli! Utan tvekan kommer det bli Stockholms fetaste, glammigaste och proffsigaste ställe! Hur taggad blir man inte på det!?

Sveriges bästa injektionsbehandlare utbildningen

Om det finns någon däre ute som vill titta närmare på utbildningarna jag gått hittar ni all information på http://www.mybeautyacademy.se

Men det är sant att kvalitet kostar. Å andra sidan tycker jag att kurserna jag gått är värda varenda krona. Mina kurser finns som separata och har då ordinarie pris 82 400kr. Men de finns att boka i ett paket då till något rabatterat pris om 74 900kr. Jag är oerhört nöjd med upplägget, och skulle verkligen rekommendera de som funderar på att utbilda sig inom estetiskainjektioner att göra det via my beauty academy.

Nästa utbildning och mina sista delmoment innefattar botox och filler. Båda på avancerad nivå med behandling områden som bla. platysma och baby toxin. Och herre gud vad taggad jag är, det ska bli så roligt och spännande! Känns som om alla bitar börja falla på plats nu, anatomin, risker och komplikationer, kan snart inte hålla mig längre!

Boktips

Det finns en bok som jag läst nu mer än 100 gånger. Och måste få lov att tipsa er om den! Den här varit perfekt för mig under utbildningen i injektioner. Så till er som planerar utbildning inom injektioner, är det här ett hett tips!

Ha Filler och Botulinumtoxin A skriven av Carina Gamborg.

Carina förtjänar egentligen ett eget inlägg här, men lite kort om henne. Carina som mentor för mig i http://www.speso.se och som sekreterare i http://www.estetiskainketionsrådet.se har utöver när hon driver sin egen klink i göteborg (Den hittar ni här http://www.beautique.se dessutom hunnit med och författa en bok.

Hennes bok köper ni här http://www.gamborgmeducation.se

Wow säger jag, och tack Carina, du är en inspiration och förebild!

7 svar till “Sveriges bästa injektionsbehandlare, om min väg dit“

 1. Elin Jonsson skriver: Svara

  Grym du är Emma!!!

 2. […] Sveriges bästa injektionsbehandlare, om min väg dit […]

 3. Så kul och bra att du har startat denna blogg!
  Åhh tusen tack Emma för fina ord och så roligt att kunna inspirera.
  Stort tack för att du köpt min bok!
  Hoppas vi ses snart!
  Kram Carina

  1. Carina det är jag som ska tacka dig ☺️❤️

 4. […] Läs mer om var det började här : Sveriges bästa injektionsbehandlare […]

 5. […] Utbildning och anställning hos MyBeautyClinic (mer om det här min väg) […]

Lämna ett svar