Injektioner

Filler & de vanligaste frågorna. En professionell vägledning!

Under hösten tänkte jag löpande djupdyka i fillervärlden och uppdetera er varteftersom. Med utgångspunkt från de vanligaste frågorna inför en behandling med filler samt risker och efterföljande komplikationer. Efterfrågan av filler behandlingar blivit att vanligare. Därför känns det viktigt att jag som sjuksköterska tar mitt professionella ansvar gentemot er läsare och kunder och delar med mig på ett ärligt och opartiskt sätt.

Ta del av min egna erfarenheter och efterforskningar i ämnet. Jag har samlat de vanligaste frågorna kring just filler för att ni skall få lite vägledning i ämnet.

Filler från cytosial och galderma

Vanligaste frågorna om filler

Vad är en filler?
Vilken filler är bäst?
Är valet av filler inför olika behandlingar viktigt?
Hur ofta kan man behandla med filler?
Hur mycket Fillers behövs för en behandling?
Vem kan utföra en behandling?
Vilken kund kan få behandling?
Risker och komplikationer?

Följ med på en konsultation & behandling. Se före- och efter bilder.

Självklart så får ni följa med på både en konsultation, efterföljande behandling och följa hela processen i före- och efter bilder. Hur roligt är inte det? Så följ med bakom kulisserna och se vad som egentligen händer på en skönhetsklinik.

Läppbehandling är den vanligaste och det är väl inte mer än rimligt att det är en sådan som ni kanske vill följa. Finns det andra önskemål så skriv en kommentar så kan jag lyfta den också 🙂

Ta del av min resa inom injektioner

Se hur det började för mig, från sjuksköterska i landstinget och egenföretagare, till injektionsbehandlare. Läs mer om det här

Från hjärt- lungräddning och akutmottagning till silikonbröst och brazilian buttlift…

Sveriges bästa injektionsbehandlare, om min väg dit

Bäst på injektioner inför sista delmålet

Jag vill rikta ett stort tack till My Beauty Academy som tillhandahöll utbildning i världsklass http://www.mybeautyacademy.se

Injektionsbehandlare och sjuksköterska som skriver om skönhetsindustrin från insidan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *