Okategoriserade

Skönhetslyft i Mood

I dagarna som gått har flytten in på Mood ägt rum. I rådande pandemi så var det som väntat inte så högt tryck på kunder, men till er som varit på plats och kikat in, tack! Kul att ni kom och hoppas att ni blivit nöjda era behandlingar. Självklart är det inte bara ni som fått ett skönhetslyft efter behandling, hela gallerian fick precis ett med den här inflytten.

Om någon missat det så är www.mybeautyclinic.se ett företag som kommer ta skönhetsvärlden med storm! Jag är så tacksam för att få vara en del av det den här expansionen som de gör! Och nu när allt är på plats finns det inga utrymmen för att göra något annat än att visa upp skönhetsbranschen från sin vackraste sida.


Läs lite mer om var som kommer hända på kliniken här

Filler & de vanligaste frågorna. En professionell vägledning!

Injektionsbehandlare och sjuksköterska som skriver om skönhetsindustrin från insidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *