Hudvård

Swedish Beauty Factory

Lite skämtsamt brukar de yrkesverksamma inom skönhetsbranschen kalla arbetsplatsen för skönhetsfabriken. Inte så konstigt kan jag tycka, för ibland är beauty factory känslan som präglar arbetet. Ny kund, nya läppar. Nästa kund, nya tuttar. Som på ett löpande band produceras skönhet och redan vackra attribut höjs till en ny nivå. Och jag kan lova att märket Swedish Beauty Factory fångat ironin bakom skönhetsfabriken med namnet.

💕 https://click.adrecord.com/c=42786&p=928

Får jag slå ett slag för att jobba med huden? Vårt största organ som vi bär på oss jämt, födelsedagskostymen. Precis som vilken annan kostym som helst så får den fläckar med åren. Skönhetsfläckarna aka pigmentfläckar som uppstår efter för mycket solning bland annat. Alla känner vi till vid det här laget att SPF50 är en regel om man ska lämna solhatten på hyllan.

Men dom där pigmentfläckarna, eller skönhetsfläckarna, kan man behandla eller förebygga dom då? Självklart! Svaret är Pigment Controller från Swedish beauty Factory.

Insider tips

Visste ni att anti-oxidanter förhindrar att nya pigmentfläckar uppstår? Visste ni också att om produktionen av melanin minskar och att melanina ansamlas i huden, jämnas hudtonen ut? Det här gör Pigment Controller, och dessutom tillför vitaminer som C och B. Jag har inte alla svaren på hudvård, men en sak är säker. Troligtvis hade skönhetsbranschen inte haft lika mycket att göra om alla hade tagit bättre hand om huden.

Kan hudvård minska behovet av botox?

Det hävdar iaf SBF som med Pigment Controller som också ska kunna minska förekomsten av fina linjer, alltså rynkor. Men som en riktig botox junkie kan jag inte redogöra för den effekten 🥴🤷‍♀️

Läs mer om hudvård i inlägget om Skönhetstips

Injektionsbehandlare och sjuksköterska som skriver om skönhetsindustrin från insidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *