Stockholm Beauty Week vs. Covid19

När startskottet för årets Stockholm Beauty Week gick av detta år var jag inte på plats. Istället befann jag mig på Kry vacciantionsenhet mot covid19 i Nacka strand. SBW vs. covid19 för min egen del innebar inte att jag själv vaccinerade mig, utan något helt annat…

Från botoxinjektion till covid19 vaccininjektion

Exakt som rubriken avslöjar avslutade jag allt vad injektion av botox, filler och skönehetskonsultationer heter under våren och sommaren. Istället tog jag steget tillbaka till sjukvården och klev in på Kry som enhetschef.

Med siktet inställt på att göra en sista insats i covid19 pandemin och dessutom får chansen att växa som ledare var ett självklart val. Idag ångrar jag inte beslutet att växa i ledarrollen, att stötta och finnas till för personal och dessutom ges möjlighet att bedriva den typ av vård som är värdig för både patienter och personal var FANTASTISKT!

Tack kry och framförallt Lotta för att jag fick denna möjligheten!

Back to battle

Med 85 000 (!!!) genomförda covid19 vaccinationer av en helt fantastiskt personalstyrka väljer jag nu att återgå till skönhetsvärlden. Den som alltid legat mig varmt om hjärtat och lockade lika hårt som en kåt tonåring dras till barnförbjudna hemsidor…

Sagt och gjort. Jag tackar nej till en förlängning som enhetschef för Kry och istället omfamnar något nytt. Många erfarenheter rikare och med en stor tacksamhet att jag gavs möjligheten att vända en verksamhet i total katastrof har idag satt ett stort avstamp i mitt hjärta.

När Stockholm beauty week segrar över covid19

När fredagens patienter fått sitt vaccin har klockat hunnit slå 17,30 (övertid, som vanligt…) packar jag snabbt ihop, sätter mig i bilen och tar kurs mot stockholmbeautyweek. En snabb visit innan stängning för årets utställning och för att träffa den fantastiska Maria Forsen står på schemat.

Väl på plats rusar jag upp för röda mattan, här möts jag av en Maria i full gas, sprudlande och med öppna armar tas jag emot till en mässa full av skönhet och kärlek.

Att Maria hinner ta sig tid för att säga hej är helt outstanding! Det är såhär en lyckad utställning skall styras, jag är hands down imponerad.

När Maria inte är beredd smyger jag ned ett serum från aie i kavajfickan. Serumet som ett litet tack för ett fantastiskt arrangemang och för att Hon är Hon. Maria alltså.

Det är där och då. På röda mattan, i strålkastarfånget och i folkvimlet som jag tar det slutgiltiga beslutet. Nu är jag tillbaka i skönhetsvärlden för att stanna.

Mer om på vilket sätt jag kommer vara i skönhetsvärlden inom kort.

Stay tuned.

Läs mer om var det började här : Sveriges bästa injektionsbehandlare

Lämna ett svar