Hållbart entreprenörskap och arbetsliv,  Mat

Topp 3 bästa besluten jag tagit 2019.

Det här är topp 3 av de bästa besluten jag har tagit under 2019.

Att börja spara –
Efter aktieutbildningen så har jag äntligen börjat spara ordentligt. Både kortsiktigt, som till bröllop eller ny bostad, och långsiktigt till pension. Investerar både i aktier och fonder.

Att äta veganskt – Det började med två veckor helt veganskt och är nu uppe i två månader. Däremot så äter jag fisk, skaldjur, ost och annat smått och gott ibland så skulle tippa att jag äter 90% veganskt. Fördelarna jag upplever är att jag, trots småbarn på förskola, inte blir lika förkyld som innan och att jag nästan aldrig får ont i magen av något jag äter. Helt magiskt!

Att lansera Coffeemagic body scrub – Att starta igång Coffeemagic har inte bara gett mig en hållbar produkt att använda i min skönhetsrutin utan också en chans att få bidra till något större. Med Coffeemagic återanvänder vi Clarion Hotel Stockholms kaffesump och gör en naturlig, ekologisk och vegansk body scrub av det. Coffeemagic bidrar till:
*Minskat matsvinn.

*Förlängt kretslopp för kaffe, det går åt 140 liter till att producera en kopp kaffe!

*Hjälp till människor som inte har tillgång till rent vatten, en del av vinsten doneras till WaterAid.

Förutom det så har jag detta projekt gett mig nya vänner, kontakter och samarbeten.

Vad har du tagit för bra beslut under 2019?

Lansering av Coffeemagic på Stockholm Beauty Week.
Coffeemagic.
Pirrig och peppig innan lanseringen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *