Hållbart entreprenörskap och arbetsliv

Pop-up Office.

För ett par veckor sen var jag inbjuden till ett POP-UP office anordnat av A start up story med Veronica Ericsson Lakso i spetsen.

Vi var ett gäng kvinnliga grundare, ledare och entreprenörer som samlades en förmiddag på Isabelles Market för att byta erfarenheter och hjälpa varandra med utmaningar. Riktigt inspirerande.
Pricken över i:et var de magiska pizzorna grabbarna lagade.

Inför dagen skulle vi skicka in de utmaningar som vi upplevde just då för att få hjälp att lösa dem. Jag hade sjukt svårt att komma på några men när jag väl satt där och lyssnade på alla andras utmaningar så kände jag igen mig i så många av dem. Jag insåg att jag antagligen lever så nära utmaningarna att jag inte ser dem längre. Även fast de uppenbarligen finns där så ser jag dem inte riktigt som utmaningar, eller jo kanske men mest så är det puckar jag och Joakim har på vår lista att ta tag i.

Jag och Earth bites grundare Alice pratade om att fler borde få rätt förutsättningar att våga följa sina drömmar att starta eget. Hennes erfarenhet och upplevelse är som min, att många inte vågar för att de tror att de behöver kunna allt. Men det behöver du inte, det du inte kan löser du på vägen! Jag är ingen skönhetsexpert men med rätt hjälp och människor runt omkring mig så startade jag Coffeemagic.

Jag ser framemot fler POP-UP Office, haka på du med!

Så vad har du för drömmar? Lever du dem eller är det något som stoppar dig?

Isabelles Market, Hötorget.
Inspirerande tjejer.
Cofffeemagic-gänget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *