Hållbart entreprenörskap och arbetsliv

Topp 3 av de mest otippade och spännande saker jag gjorde under 2019.

Topp 3 av de mest spännande och, för mig, otippade sakerna jag gjorde under 2019 och som givetvis ska T O P P A S under 2020.

Panelpremiär – Deltog i en panel i Almedalen i somras som handlade om hur vi kan möta framtidens samhällsutmaningar. Vi pratade om att det behövs större samverkan mellan olika aktörer och grupper och hur vi kan skaffa nya nätverk och nya sätt att arbeta. Hur vi tillsammans kan öka den mänskliga hållbarheten i vårt samhälle och hur vi tar tillvara kompetens, kunskap och erfarenhet oavsett generation. Viktigt som tusan men pirrigt var det.

Poddpremiär – Var med i en supermegaviktig podd som heter Steg för steg och drivs av min kompis och “kollega” från sustainable influencers, Tess Waltenburg.
Spännande att själv vara med i en podd, jag driver ju Wowpodden tillsammans med Joakim, men detta var en helt annan grej. Lyssna på avsnittet här.

Föreläsarmentorpremiär – Om jag sa till mitt 15-åriga jag att “När du är dubbelt så gammal så kommer bland det roligaste du vet vara att stå inför massa människor, prata högt och dela med dig av dina erfarenheter och tips” hade jag skrattat henne rakt upp i ansiktet. Men det är faktiskt helt sant, det är bland det roligaste, pirrigaste och nervigaste jag vet idag. För att utmana mig själv och bli ännu vassare har jag tagit hjälp av en föreläsarmentor, Pontus Ströbäck. Han är grym och det ska bli så spännande och kul att se resultatet av detta under 2020.

Dessa grejer var lite utanför min comfort zone. Magiskt.
Vad gjorde du för spännande under 2019?

Gotland, Almedalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *